کاربر گرامی ورود شما را به پرتال آموزش پارسی زبانان خیر مقدم عرض می کنیم. جهت استفاده از تمامی امکانات سایت باید وارد شوید. اگر هنوز عضو سایت نشده اید اینجا کلیک کنید و عضو شوید.  

کاربر مهمان، خوش آمديد!  ( ورود - عضويت )   امروز 19 دي ماه ، 1387

پرتال آموزش پارسی زبانان: انجمن ها

پرتال آموزش پارسی زبانان :: نمايش موضوعات - مقایسه N95 8گیگ و N73 موزیک

`

مقایسه N95 8گیگ و N73 موزیک

ارسال موضوع جديد  پاسخ به اين موضوع   ارسال تشکر 

پرتال آموزش پارسی زبانان صفحه اول انجمن -> مقالات معرفی و مقایسه گوشی ها

نمايش موضوع قبلي :: نمايش موضوع بعدي  
نويسنده پيغام

AshkanFCom
مدیر سایت
مدیر سایت

وضعيت: آفلاين
6 آذر ماه ، 1386
تعداد ارسالها: 71
امتياز: 4624
تشکر کرده: 0
تشکر شده 1 بار در 0 پست

محل سكونت: Persian-learn

ارسالارسال شده در: چهارشنبه، 21 آذر ماه ، 1386 16:03:31    موضوع مطلب: مقایسه N95 8گیگ و N73 موزیک پاسخ همراه با اعلان

مقایسه کلی N95 8گیگ و N73 موزیک ادیشن

--------------------------------------------------------------------------------

سلام!
آقا من یه n95 8gb اومد دستم 2 3 روزی...
از اونجایی که خودم n73 me دارم خیلی دوست داشتم یه مقایسه ی ظاهری و سریع کنم فکر کنم اکثرا این نوع مقایسه رو دوست داشته باشن!!!!(واسه اونایی خوبه که یکی از اینها رو داشتن تاحالا!!!) اون چیزایی که واسه خودم مهم بوده و تفاوت داشتم رو اینجا ذکر کردم... راستش خیلی خودمونی نوشتم ببخشید دیگه رسمی نیست!!!!!

اولین چیزی که ممکنه از n95 هممون انتظار داشته باشیم دوربین 5 مگا پیکسلی خفنشه که دهنه همه رو آب بندازه!!!!!
نمی دونم مدل 8گیگش با معمولی چه فرقی کرده ولی میگن فلاشش بهتر شده!!

ولی کیفیت فیلم بداری n95 واقعا حرف نداره!!!!30 فریم در ثانیه!!!!!اونقدر کیفیتش بالاست که فیلمی رو گرفتم و فرستادم به n73 و n80 ! هیچ کدوم نتونستن حتی بخش کنن تصویر رو!!!!!!!!!!!

نکته دیگه تفاوت صفحه نمایششونه!!
n95 دارای صفحه نمایش 240*320 هست که 2.6 اینچ بزرگی داره ولی n73 همون تعداد پیکسل هارو داره ولی سایز کوچیکتر یعنی 2.4 اینچ!!! این تفاوت اینچ موجب بزرکتر شدن پیکسل ها میشه که به نظر من اصلا کیفیت تصویر جالبی نداشت (در مقابل n73)!!! همون طوری که n73 در مقابل n80 حرفی واسه گفتن نداره!!! n80 دارای 2.1 اینچ lcd هست!!!

نکته دیگه کیفیت صداها و موزیک هست!
اسپیکر های بیرونی n95 واقعا دارای کیفیت بالایی هستن!!قدرت صداش کمتره ولی وضوح بیشتری داره!!! ولی در مورد صدای هدفون ها و پخش موزیک n73 بهتر عمل میکنه!!صدای بلندتر و کیفیت بالاتر!!

مورد دیگه شارژ گوشی هاست!
n73 دارای باتری با مشخصات 1100 mAh (BP-6M ) هست و n95 8gb دارای باتری 1200mAH (BL-6F)!!
اونجوری که تو سایت ها نوشته شده حداکثر زمان مکالمه 2 گوشی با هم یکی هست یعنی 6 ساعت!!!ولی مدت استدبای n95 280 ساعت و n73 350 ساعته!! به نظر n73 باتری قوی تری داشته باشه!
شارژشون هم تفاوت داره!!
شکل ظاهری شارژر n95 خیلی باحال تره کوچولو و جمع و جور!!! اما ایرادی که داره اینه که ماکزیموم جریانش 800 میلی آمپر هست ولی اکثر گوشی های سری N 890 میلی آمپر هستن!!!!

ارتباط با کامپیوتر:

هر 2 گوشی خیلی خوب و با سرعت بالا به کامپیوتر وصل میشن اما سرعت انتقال اطلاعات تو n95 خیلی خوبه!!!

یه نکته در مورد صفحه کلید ها بگم...!
وقتی نمایشگر رو تو n95 میدید بالا تا بتونید به صفحه کلید کامل دسترسی داشته باشید یه مشکلی به چشم میخوره..!!!قسمت پایین گوشی کمی اومده بالاتر و دست ها رو اذیت میکنه...البته عادت کنید مشکلی نداره!!! کلید های زیر lcdهم نسبت به N95 معمولی فشده تر شدن و شاید تا عادت کنید بهشون سختتون باشه ...!!! ولی N73 راحت تره...شاید چون کشویی نیست مقایسه درستی نباشه!!!!!

و در آخر هم در مورد سرعت...!!
n95 واقعا cpu قوی ای داره و یه جورایی n73 رو میخوره!!!!!!

در کل n95 8گیگ خیلی پیشرفت خوبی کرده و گوشی واقعا کاملی هست!

امیدوارم از این بررسی تخصصی استفاده کرده باشید!!!! Twisted Evil Twisted Evil

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي بازديد از سايت ارسال كننده مطلب شناسه Yahoo
تشکرهاي ثبت شده از ايجاد کننده تاپيک :

تمامي مطالب ارسال شده:   
ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع   ارسال تشکر

پرتال آموزش پارسی زبانان صفحه اول انجمن -> مقالات معرفی و مقایسه گوشی ها

زمان پيشفرض سايت: ساعت گرينويچ - 3.5 ساعت
صفحه 1 از 1

نام کاربري:      کلمه عبور:     

~ يا ~
عضويت در سايت